dinsdag 18 januari 2011

Stoer van Milan!

Wij kopen al jaren wekelijks friet bij Royaal. Eerst één grote en één normale Vlaamse friet apart inpakken. Tegenwoordig pakken we een gezinszak waar wij met z'n 5 goed van kunnen eten. Is altijd genoeg. Royaal! Maar nu komt het. Een paar jaar geleden toen wij nog 2 friet bestelden, apart inpakken, want als ze het samen in 1 zak deden was het echt beduidend minder, kwam Albert thuis met veel te weinig friet. Ik was boos. Soms laat ik zoiets over mijn kant gaan en denk nou ja volgende keer beter, maar soms kan ik het niet hebben en ga er wat aan doen. Dus...ik heb Royaal een beetje boos opgebeld. Gezegd dat we veel te weinig friet gekregen hadden en nou komt het.....ik stellig zei dat ik er vanuit ging dat de friet die we nog tegoed hadden thuis gebracht zou worden. Het meisje aan de telefoon was helemaal van slag. Ik kreeg de baas aan de lijn en aan hem vertelde ik hetzelfde. Ja, ja hij zou 't komen brengen. Even later kwam hij voorrijden met nog een flinke zak met friet. Haha! We hebben ons buikje rond gegeten die keer. De jongens vonden het geweldig dat ik gebeld had!

Maar nu afgelopen zaterdag. Onze frietdag! Albert kwam thuis een gezinszak, maar het was echt veel minder dan normaal. Eigenlijk te weinig! Milan zei al meteen: 'Zal ik bellen? 'Nee', zei Albert 'dat hoeft niet.' Maar naarmate de maaltijd vorderde en ik er al een boterham bijgepakt had zag Albert in dat het echt te weinig was. 'Bel maar, Milan!' En dat heeft Milan gedaan. Hij is met de telefoon op de gang gaan staan dus ik weet niet wat hij precies gezegd heeft, maar de uitkomst was dat Albert en Milan nog een zak konden komen halen. Nee, het werd niet gebracht, daarin was Milan in z'n telefoongesprek toch iets te zacht. Maar ik vind het zo stoer van Milan dat hij gebeld heeft. Echt dat had ik een paar jaar geleden helemaal niet van hem verwacht. Het was zijn eigen idee om te bellen en ik ben trots op hem dat hij dat durfde. Die jongen komt er wel!

Groetekes, Nicole

donderdag 13 januari 2011

Een beetje humor in huis!

Jaaaa, ze zijn binnen. De kartonnen feestgangers! Ik hou wel van een beetje humor in huis. Dus toen ik op internet deze kartonnen figuren vond heb ik ze meteen besteld.
Ze staan gezellig op de plint in de woonkamer.

Het zijn maar kleintjes hoor. En het is 1 plaat. Ik heb ze niet zelf zo gerangschikt. Ben benieuwd naar de reactie van Albert. Haha! Toen Igor tussen de middag thuis kwam en ze voor het eerst zag staan is hij ze meteen van dichtbij gaan bekijken, omdat hij eerst dacht dat wij (ons gezin) dat waren!
Groetekes, Nicole

dinsdag 4 januari 2011

Handen schudden of zoenen??? En een nieuw project!

3 januari was het weer zover. De eerste werkdag van het nieuwe jaar. En ja, wat doe je dan? Ga je al je collega's langs en geef je een hand of toch maar zoenen? Volgens mij kijken heel veel mensen op tegen deze werkdag.
Ik ben dit jaar gewoon naar mijn plaats gegaan en heb afgewacht. Haha! Er zijn altijd collega's die iedereen langs gaan. Dus een deel kwam onze kamer binnen en ja ik heb gewoon iedereen gekust. Als het mondjesmaat (?!) is, dus dat niet iedereen tegelijk binnenkomt vind ik dat geen probleem. Kwam ik collega's tegen op de gang bijvoorbeeld of in de kantine en ik had deze persoon de gelukwensen nog niet overgebracht dan deed ik dat ter plekke.
Deze tactiek beviel me wel. Heb de meesten wel gehad en anderen die komen in de loop van de week wel aan de beurt.
Hier zit ik op mijn werkplek in afwachting van........

Ben dit jaar een nieuw project begonnen. Ik neem van ieder dag in 2011 tenminste één foto en ga deze verwerken in een fotoboek. In dit fotoboek komt ook als ik meerdere foto's van een dag genomen heb, maar één foto per dag. Ben benieuwd of ik het vol ga houden. Bovenstaande foto komt er ook in!

Groetekes, Nicole

zaterdag 1 januari 2011

Spannend!

Ja, ik heb het gedaan en het was ontzettend spannend. Met het boek "Wreck this journal" onder de douche. Wauw! Daar ging ik met mijn boekje naar boven. 'Milan wil jij zo boven komen met het fototoestel dan kun jij een paar foto's van mij maken als ik met het boekje onder de douche sta?' Ik heb er wel plezier in hè?
Ik had al een paar opdrachten gemaakt met viltstift, haha! Bijvoorbeeld met verschillende kleuren viltstift de pagina's genummerd. Nou van de meeste cijfers was niets meer te zien behalve een gekleurde vlek. Maar ook de pagina die een paar blogs hieronder staat is flink doorgelopen. Het boekje was goed nat en best zwaar. Het duurt wel een paar dagen voor het droog is. Het is ook flink gaan bobbelen. Als het weer helemaal goed droog is ga ik verder met de opdrachten.

Groetekes, Nicole